Voor al uw gepersonaliseerde kado's
Voor al uw gepersonaliseerde kado's
Winkelwagen 0

Feedback / klachten

Wanneer u een klacht of opmerking heeft over uw bestelling, horen wij dit heel graag. Hierdoor krijgen we de kans om het probleem voor u op te lossen. Ook wanneer u een opmerking heeft over de bezorging of dienstverlening horen we dit graag van u. Mailt u ons svp op dekadoschuur@hotmail.com en vermeld hierbij uw bestelnummer. Omschrijf u svp duidelijk de klacht. Een foto toevoegen van het product verduidelijkt uw klacht en versnelt de afwikkeling van de klacht. Wij reageren binnen 1 werkdag inhoudelijk op uw klacht.Mocht u niet binnen 1 werkdag een reactie krijgen dan is de mail vermoedelijk in uw spam terecht gekomen. Heeft u ook niets in de spam ontvangen neem dan telefonisch contact met ons op.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kan u deze voorleggen aan de Geschillencommissie. www.sgc.nl. Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de geschillencommissie via het Europees ODR platform (ODR).

 Garantie: U heeft recht op een goed product. Wanneer er een probleem is met het ontvangen artikel kunt u contact met ons opnemen via de mail. Wij reageren binnen 1 werkdag op uw mail. U kunt ons bereiken via dekadoschuur@hotmail.com