Voor al uw gepersonaliseerde kado's
Voor al uw gepersonaliseerde kado's
Winkelwagen 0

Retour en levering

Annuleren

Annuleren van een bestelling is uitsluitend mogelijk wanneer een bestelling nog niet in behandeling is genomen (gepersonaliseerde artikelen), of nog niet is verzonden (niet gepersonaliseerd product). Wij handelen naar de wettelijke voorwaarden. Wij zullen het betaalde bedrag zsm, maar in ieder geval binnen het wettelijke termijn van 14 dagen na ontvangst van uw herroepings mededeling, aan u terug storten. 

Ruilen/retouren

Vanwege het persoonlijke karakter van onze bedrukte (gepersonaliseerde) producten zijn onze producten uitgesloten van herroepingsrecht. Uitsluitend ongepersonaliseerde artikelen kunnen bij ons worden geruild. Ruilen vind plaats op basis van gedeelde portokosten. U kunt het betreffende artikel in de originele enveloppe of doos (indien mogelijk) terug sturen naar:

De Kadoschuur

Valkenier 7

3161 LV Rhoon

Vermeld op een bijgaand briefje het bestelnummer en welk product u retour wilt ontvangen. Indien de retourzending niet door de brievenbus past, geef dan uw pakket af bij een postkantoor. De porto kosten zijn dan voor u rekening. Wij zullen na ontvangst van de retourzending het nieuwe product zo spoedig mogelijk naar u toesturen. De portokosten voor het opnieuw verzenden nemen wij voor onze rekening.

Herroepingsrecht voor ongepersonaliseerde producten

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingtermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht. te verzenden voordat de herroepingtermijn is verstreken.

gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u op dat moment heeft gedaan , inclusief leveringskosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd, in ieder geval zullen u voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u hert besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.